Hur till Flash en Sprint Q9 att Cricket

April 27

Hur till Flash en Sprint Q9 att Cricket


Motorola Sprint Q9 är en smart telefon med en mediaspelare, textmeddelanden, digitalkamera och 3G Internet kapacitet. Sprint låser Q9 telefonen från att användas på andra nätverk, såsom Cricket. Du kan flasha telefonen genom att hämta en PRL fil som låser upp enheten så att den kan användas på Cricket bäraren. Du kan slutföra hela processen med hjälp av telefonen och Motorola CDMA General telefonens programvara.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera programvaran Motorola CDMA General Set-Up guiden på datorn. Programmet kommer att guida dig genom installationsprocessen.

2 Ladda ner "10042" PRL filen från Corolada webbplats. PRL fil skriver programmering på din telefon så att den kan användas på Cricket nätverket.

3 Öppna Motorola CDMA allmänna programmet på skrivbordet. Installationsguiden kommer automatiskt skapa en ikon på skrivbordet för programmet. Dubbelklicka på ikonen för att öppna programmet.

4 Anslut Q9 till datorn via USB-kabel. Sätt i USB-kabeln i den lilla skåran på vänster sida av telefonen. Anslut den andra änden av kabeln till en öppen USB-port på datorn.

5 Klicka på "Phone Provisioning" -ikonen inuti Motorolda CDMA General programvara.

6 Markera kryssrutan bredvid "PRL" i menyn "Phone Provisioning".

7 Klicka på "PRL" -knappen, och sedan öppna PRL-filen du hämtade till din dator. Klicka på "Öppna fil" -knappen i menyn "PRL". Navigera genom webbläsarfönstret för att hitta PRL filen du sparade på datorn. Markera filen och klicka på "Öppna" -knappen.

8 Klicka på knappen "Skriv Phone" i menyn "PRL". CDMA allmänna programmet börjar installera denna PRL filen till din Sprint Q9 telefon. Vänta program för att visa "Installation Successful" innan du kopplar telefonen från datorn.