Hur man spelar in en DVD från FIOS

January 21

Hur man spelar in en DVD från FIOS


FiOS är ett varumärke av teckningsfiberoptisk TV tjänst som tillhandahålls av Verizon. Den fiberoptiska linjen går till ett företag eller bostad där den är ansluten till en kabel set-top box. Lådan ansluts till en TV med en koaxialkabel eller High Definition Multimedia Interface (HDMI) kabel för en skarpare digitala signaler om att ansluta till HDTV. Spela in en DVD från FiOS innebär upphakning en DVD-brännare direkt till rutan FiOS.

Instruktioner

1 Anslut DVD-inspelaren direkt till FiOS kabelbox med komposit-kablar från "Out" uttagen på rutan FiOS till "I" uttagen på DVD-inspelaren. Den gula kontakten ansluts till videouttaget. Vitt och rött ansluta till vänster och höger ljud, respektive.

2 Slå på utrustningen och välj önskad kanal för inspelning.

3 Tryck på "Record" -knappen på DVD-inspelaren om 30 sekunder innan programmet börjar. De flesta DVD-inspelare tar några sekunder att initiera och få upp farten för inspelning.

4 Slutbehandla skivan innan du tar bort den från DVD-inspelaren. Slutförande kodar skivan så att den kan spelas på andra komponenter. Vissa DVD-inspelare kommer att slutföra automatiskt; andra kräver ett separat steg genom att trycka på huvudknappen "Meny" och använda uppåt- och nedåtpilarna för att bläddra till inspelningar och skiv slutförande.

Tips

  • Inte alla DVD-inspelare kan programmeras i förväg för att spela in FiOS innehåll, även om en direkt förbindelse mellan brännaren och FiOS set-top box gör det möjligt för DVD-inspelaren för att fånga levande programmering direkt på skivan.
  • Betalkanaler är typiskt kopieringsskyddade och en DVD-brännare kommer sannolikt inte att kunna bränna en skiva från programmering på dessa kanaler.