Hur man använder en DCR-DVD610 Webcam

January 13

Sony DCR-DVD610 är en Handycam som låter dig spela in video och ta bilder. Även om detta är en videokamera, kan du använda enheten som en webbkamera på din dator. För att göra detta behöver du en FireWire-till-USB-adapter för att korrekt ansluta DVD601 till datorn. Du kommer också att behöva ladda ner installera kamera förare och en webbkamera program från Internet.

Instruktioner

1 Sätt DCR-DVD610 installations-CD som du fick med Handycam i CD-enheten på din dator.

2 Följ anvisningarna på skärmen under installationsprocessen för att installera DCR-DVD601 drivrutiner på din dator.

3 Öppna webbläsaren. Besök en webbplats som idealshareware.com och ladda webbkameran programvara för videokameran (se Resurser). Öppna den nedladdade installationsprogrammet och välj en plats för att installera programmet. Klicka på "Nästa" för att installera programmet.

4 Leta upp FireWire anslutningsporten på DVD610 --- stora rektangulär port som finns på baksidan av kameran. Anslut FireWire anslutning av anpassade till porten på videokameran. Anslut den andra änden av adaptern till USB-porten på sidan av en bärbar dator eller på baksidan av ett torn enhet.

5 Slå på DVD 601 handycam och välj "Record" -läge. Klicka på menyn "Start" och "Alla program." Välj det installerade webbkameran programmet. Detta kommer nu att visa din Sony DCR-DVD610 som en webbkamera.