Hur kan man överföra bilder med hjälp av Polaroid A520 Kamera

January 10

Hur kan man överföra bilder med hjälp av Polaroid A520 Kamera


Polaroid A520 är en 5,1 megapixel digitalkamera som stöder både Windows och Macintosh operativsystem. Kameran levereras med sin egen USB-kabel, som är allt du behöver för att ladda upp bilder till din dator. Vare sig du är på en Mac eller en Windows-dator, ladda upp foton med Polaroid A520 är snabbt och enkelt. När bilderna har överförts till datorn kan du dela dem på nätet, e-posta dem till vänner, eller spara dem på en CD eller DVD.

Instruktioner

fönster

1 Anslut kameran till datorn med USB-kabeln som medföljde den. Anslut den ena änden till USB-utgång på kameran och den andra änden till en ledig USB-port på datorn.

2 Sätt på kameran.

3 Klicka på "Importera bilder med Windows" i dialogrutan Spela upp automatiskt.

4 Klicka på "Importera" och sedan vänta på bilder som ska laddas upp. Tiden varierar beroende på hastigheten på din dator och antalet bilder du laddar upp. Bilderna sparas i Windows Fotogalleri som standard.

mac

5 Anslut kameran till datorn med USB-kabeln som medföljde den. Anslut den ena änden till USB-utgång på kameran och den andra änden till en ledig USB-port på datorn.

6 Sätt på kameran.

7 Starta iPhoto genom att klicka på den från din "Dock" eller genom att klicka på den från mappen "Program".

8 Ange ett namn som du vill ge gruppen av bilder i "Roll Name" in. Ange en beskrivning i "Beskrivning" fältet, om så önskas. Klicka på "Importera".