Hur man vidarekoppla samtal till fasta telefoner till din mobiltelefon

August 23

Hur man vidarekoppla samtal till fasta telefoner till din mobiltelefon


Teknologiska framsteg har tillåtit kommunikation för att anpassa sig till vår livsstil. För en person som är ständigt på språng, fånga fasta telefonsamtal blir allt svårare med mindre tid hemma. Även om du kanske inte är redo att bli av med din hemtelefon helt och hållet, utnyttja sina funktioner till fullo kommer att hjälpa dig att hålla jämna steg med dina frågor. Ibland när du inte kan missa viktiga samtal Det finns ett sätt att vidarebefordra ditt hus samtal till din mobiltelefon.

Instruktioner

1 Leta efter vidarekoppling koden för ditt hus telefonen. Detta kommer i allmänhet att vara i manualen för din hemtelefon om det är från telefonbolaget.

2 Kontakta din fasta operatören om du inte hittar överlämnandet kod och en kundtjänst ska kunna gå igenom processen.

3 Plocka upp telefonen mottagare och lyssna efter en kopplingston. Ange vidaresändningskoden på din hemtelefon. De flesta av de koder börja eller sluta med * (stjärna) eller # (pound) logotyp för pulstyp telefoner. Roterande telefoner skulle dock innebära en numerisk sekvens.

4 Ange din mobiltelefon nummer, inklusive din riktnummer först. Vänta på bekräftelse sekvens efter att du har ringt in ditt mobilnummer. Detta kommer att låta dig veta att vidarekoppling är aktiverad.

5 Slå avaktivering koden när du vill stänga av vidarekoppling till din mobiltelefon. Mobiltelefonen kommer att fortsätta att ta emot samtal om du inte stänger av alternativet vidarebefordran. Ange din fasta tjänsteleverantörens specifik kod för att avbryta vidarebefordran av samtal.

Tips

  • Om du har affärssamtal som kommer in i din personliga mobiltelefon, se till att du har en professionell svarsmeddelande på din mobilnummer ifall du missar ett samtal.
  • Samtal vidarebefordras till din mobiltelefon kommer att använda mobiltelefon minuter på planen. Ha detta i åtanke när de lämnar från din hemtelefon.