Hur man öppnar en BlackBerry Curve 8320

August 25

BlackBerry Curve 8320 är en smartphone som kör på ett GSM-nät. Telefonen innehåller funktioner som en kamera kapabel att ta foto och video, ett e-postprogram, och Bluetooth för en Bluetooth-headset eller filöverföringar. Om någon av de hårdvarukomponenter som hölls i målet skulle misslyckas, då hela telefonen måste öppnas upp så pjäsen kan nås och bytas ut på rätt sätt. Lyckligtvis öppna fallet tar bara några minuter, och kräver bara ett par små verktyg.

Instruktioner

1 Vänd BlackBerry över och ställ in den så tangenterna nedåt. Tryck ner batteriluckan på baksidan av telefonen och dra dörren från telefonen. Lyft ut batteriet ur baksidan av fallet med fingrarna.

2 Leta reda på små silver locket på undersidan av BlackBerry, strax under batteriluckan knappen. Sätt den spetsiga spetsen på spudger mellan målet och silverlocket och vrid spudger att ta bort locket från baksidan av målet. Ställ locket åt sidan.

3 Leta upp och ta bort de två torxskruvarna på baksidan av kurvan, placerad på den övre kanten i hörnen, med hjälp av en Torx-huvud föraren.

4 Sätt den platta änden av spudger i skarven mellan framsidan av BlackBerry och tillbaka fallet på sidan av telefonen. Kör spudger ner sömmen av telefonen på båda sidor, sedan ta frontpanelen och knappsats bort från målet.

5 Placera BlackBerry framför dig så att skärmen pekar uppåt. Ta bort de fyra torxskruvarna runt omkretsen av tangentbordet med Torx-huvud föraren. Dra bort tangentbordet och dra sedan bort sido ramar på telefonen. Dra bort den gröna moderkort enheten från tillbaka fallet att exponera alla komponenter.