Ringback Tone Idéer

March 22

Ringback Tone Idéer


Ge dina vänner och familj en annan anledning att ringa dig med en unik tillbakaringningen ton. En tillbakaringningen tonen är en ljudsignal som en uppringare hör på uppringning som indikation på att mottagarens telefon ringer. Det kan vara något så enkelt som en unik klingande ring eller fullt utvecklad uppspelning av en poplåt. Välj en tillbakaringningen ton för att underhålla dina kontakter och representerar dig.

Telefon-relaterade Songs

Använda telefonen är en mycket vanlig aktivitet, vilket gör det till ett populärt begrepp i pop sångtexter. Behandla dina samtal till en relevant samtalsrelaterad tillbakaringningen ton. Om du vill göra dina samtal känna att de är på is med en bank, behandla dem till en långsammare telefonrelaterade tillbakaringningen tonen som Stevie Wonders "I Just ringde och sa Jag älskar dig." Att pumpa upp dina vänner och familj för telefonsamtalet, överväga en mer optimistisk telefon relaterade tillbakaringningen tonen som Lady Gagas "Telephone" eller Tommy Tutone s "867-5309 (Jenny)."

Personligt meddelande

Om du vill kommunicera med dina samtal innan de pratar med dig eller höra ditt röstmeddelande, överväga en tillbakaringningen tonen med ett personligt meddelande av ditt eget. Låt dina ringer vet att telefonen ringer och att du kommer att svara så snart som möjligt. Överväga en humoristisk meddelande. Till exempel, spela in ljud av dig själv säga något i stil med "Jag ska plocka upp telefonen så snart min show är över." Om du är upptagen eller vill vidarebefordra ett meddelande till vänner, familj och affärsbekanta, gör det med din ringback tonen. Till exempel innefattar ett meddelande som säger "Jag är på ett möte just nu och kan inte plocka upp."

ljudklipp

En tillbakaringningen ton behöver inte vara en låt eller ett röstmeddelande; det kan vara vilken typ av ljudklipp. Ge dina samtal med en underhållande eller upplysande upplevelse med din ringback tonen. Gör dina vänner och familj skratt med en kort skämt från en komedi skiss eller film. Inkludera en god citat från en känd ledare, författare, musiker, etc. som visdomsord. Om du väljer att gå någon av dessa linjer med tillbakaringningen tonen, uppdatera ljudet ofta för att undvika irriterande söker dig med samma skämt eller råd om och om igen.