Hur man hittar en Vespa Scooter återförsäljare

May 22

Plocka upp någon kändis tidningen. Läs och se bilder av personligheter som Gwyneth Paltrow, Mandy Moore och Diane Lane ridning i stil med en Vespa, en ständigt växande populär skoter. Att äga en Vespa blir en statussymbol liksom en dröm. Det första steget att äga en Vespa är att veta hur man hittar en Vespa Scooter återförsäljare genom att hålla jämna steg med de här stegen.

Instruktioner

1 Fråga din familj, vänner och bekanta arbete om de känner till en ansedd Vespa återförsäljare som du kan lita på. Skriv deras svar ned på i ett anteckningsblock, så att du kan hänvisa till listan när det är dags att gå och handla för en Vespa.

2 Kontrollera gula sidorna i din lokala telefonbok. Baserat på undersökningen av ditt första steg att hitta en Vespa återförsäljare nära ditt hem.

3 Kontrollera internet för namnen på de välrenommerade återförsäljare som levererar till valfri plats. Shopping webbplatser som mySimon och Bizrate erbjuder listor över återförsäljare. Se upp för användarbetyg av dessa platser.

4 Granska annonser i lokaltidningar, och se om en återförsäljare annonserar eller listar vespor till salu.

5 Besök den officiella Vespa webbplats där du hittar återförsäljare direkt från hemsidan. Skriv bara in www.vespa.com, och klicka sedan på återförsäljare och följ instruktionerna.

Tips

  • När du väljer en återförsäljare, se till att de kan reparera din scooter i tid. Att få en garanti på reservdelar och service är stor, men se till att återförsäljare kan leverera.
  • Återförsäljare rykte är så viktigt om du köper lokalt.