Hur man installerar en lastbil Camper

February 18

Hur man installerar en lastbil Camper


Installera en lastbil husbil kan vara farligt, eftersom du arbetar mycket tung utrustning. Denna process tar ett team av fem personer minst som kan samordna lyfta och sänka varje sida av husbil som det arbetas på lastbilens flak. En tie-down och vantskruv systemet kommer med all hårdvara som behövs för att säkra husbil till lastbilen. Efter installationen, ta din husbil för en långsam, kort enhet för att testa installationen.

Instruktioner

1 Jack upp din husbil så att sängen av din lastbil kommer att glida direkt under husbil, med båda sidor jämnt balanserade. Sätt fyra individuella uttag på varje hörn av husbil. Har fyra personer jack husbil upp i samma takt samtidigt på alla fyra hörnen. Räkna varje uttag högt kan underlätta denna process.

2 Backa lastbilen upp långsamt, tum-för-tum, tills bädden uppradade jämnt på båda sidor med husbil. Har fyra assistenter står runt lastbilen som du backa upp det, två på varje sida efter lastbilen och två på vardera sidan av husbil. Låt dem leda dig. Detta kan ta flera försök.

3 Ta husbil bort av uttagen när husbil och sängen är uppradade perfekt. Släpp de två uttagen i ryggen först och samtidigt förhindra obalans, men inte släppa dem hela vägen. Släpp båda fram uttagen på samma sätt, rada upp dem med ryggen uttagen. Gå fram och tillbaka långsamt tills du kan lindra alla fyra knektar ut från undersidan av husbil.

4 Fäst spännband och vantskruvar. Din bil kommer att kräva ett specifikt system beroende på fabrikat och modell. Montera konsolerna nedanför bilen precis bakom förar- och passagerardörrar. Installera ribban under ramen för din lastbil med hårdvara som medföljer systemet. Skjut fästet i och fästa den med ett stift på varje sida.

5 Fäst de mindre fästena på vardera sida av ryggen stötfångaren. Fäst vantskruv på varje sida och se till att de är säkra.

6 Ansluter vantskruvarna från varje krok på husbil till varje konsol på lastbilen. Det bör finnas en på varje sida precis bakom dörrarna, och en på vardera sidan av stötfångaren. Fjädrarna i din vantskruv systemet kommer att hålla husbil tätt till din lastbil.

Tips

  • Om du tycker att denna process för svårt eller inte har åtminstone fyra medhjälpare, kan du ta din husbil och lastbil till en RV butiken för att ha det installerat av proffs.