Hur man ändrar Fokuszon på en Kodak Easy Share C653

February 15

Har du någonsin försökt att ta en bild av ett visst ämne och när du ser bilden, inte ens ämnet i det? Ändra ditt fokus zonen kommer att göra det lättare för dig att se exakt vad du fotograferar och hur det kommer att se ut i bilden genom att titta på sökaren. Normala fokusområden är direkt i mitten av skärmen. Du kan ändra detta till flerzonsknappen att fånga mer än ett ämne i taget mycket lätt.

Instruktioner

Hur man ändrar Fokuszon på en Kodak Easy Share C653

1 Slå på digitalkameran genom att vrida skivan på den övre högra sidan av kameran över till den gröna Auto ikonen på toppen av skivan. Låt kameran att starta upp innan vi går vidare. Du kommer att veta detta görs när du ser en realtidsbild på skärmen.

2 Leta upp och tryck på knappen längst ner till höger sida av den bakre delen av kameran som säger Menu. Detta är till höger på skärmen, och till vänster om din styrplattan. När menyn har öppnats, kommer du att se en lista över de olika alternativ som kameran klarar av att hantera.

3 Använd din riktningsplattan för att gå ner i menyn till den 6: e plats som kommer att säga mittzon. Detta är ditt fokus zon alternativmenyn. Klicka på OK i mitten av styrplattan för att välja det här alternativet.

4 Titta på alternativen, eftersom det finns endast två på denna modell. För att välja Multi Zone, använd din riktningsknapp för att gå till detta alternativ och klicka på OK för att välja och hålla ditt val. Flerzonsknappen alternativet kan användas för en familj foto, eller flera personer i samma bild som inte sitter nära varandra. Detta kommer att hjälpa din kamera för att fokusera på mer än bara i mitten av området.

5 Om du vill behålla mittzon för ditt fokus, helt enkelt använda din riktningsknapp för att gå ner på listan för att det här alternativet, och klicka på OK-knappen för att hålla ditt val. Centret zonen håller kamerans fokus i mitten av bilden, så att om det finns andra människor runt ytterkanterna av din zon, kommer det inte plocka upp dem lika lätt. Detta bör användas för ensam bilder eller närbilder.

Tips

  • Om du vill se vad zonen kommer att se ut när som helst under menyn processen, kan du slå på Meny igen, och sedan klicka på Bakåt för att gå till sökaren. Nu kommer det att visa på skärmen vad fokusområdet är, med hjälp av hårkorset för mittzonen och en trasig kantad rektangel för multi zonen. Alla kameror kommer lager set till mittzon.